Ενημέρωση - Update του website η του e-shop σας

Ενημερωμένο website / e-shop σημαίνει επιτυχημένο website / e-shop. 

Καταρχάς θα πρέπει να αποσαφηνιστεί πώς στη πλειονότητά των web Sites / e-shop έχουν χρησιμοποιηθεί CMS για την δημιουργία τους.

Τα CMS (Content Management System – Σύστηματα Διαχείρισης Περιεχομένου) είναι διαδικτυακές εφαρμογές (Λογισμικό εγκατεστημένο στο Server που φιλοξενεί το web site σας).

Τα οποία επιτρέπουν στο διαχειριστή /δημιουργό του website να τροποποιεί online το περιεχόμενο, τα κείμενα, τα videos, τις εικόνες κτλ. Η διαχείριση και οι αλλαγές γίνονται εύκολα και εμφανίζονται αμέσως ώστε να τις βλέπει ο διαχειριστής αλλά και οι επισκέπτες του website / s-shop.

Μην αφήσετε το website σας να πέσει θύμα κακόβουλης ενέργειας, τότε θα είναι αργά για την αξιολόγηση σας στις μηχανές αναζήτησης

Η google και γενικά οι μηχανές αναζήτησης εντοπίζουν τα web sites που δεν είναι ενημερωμένα και τα κατατάσσουν πολύ χαμηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης τους.

Σε περίπτωση που το website / e-shop έχει πέσει θύμα επίθεσης (Hacker/Cracker) τότε η μηχανή αναζήτησης το κατατάσσει στα spam / παραβιασμένα.

Σύμφωνα με την ίδια τη Google, όλα τα sites που έχουν χακαριστεί ή έχουν πέσει θύματα κακόβουλου λογισμικού (bots) αφαιρούνται αυτομάτως από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αν θέλουμε λοιπόν να βελτιστοποιήσουμε την κατάταξη του website / e-shop μας στις μηχανές αναζήτησης (SEO) θα πρέπει εκτός από μία σειρά άλλων παραμέτρων (περιεχόμενο , εικόνες πρωτότυπα κείμενα κλπ) να κρατάμε ενημερωμένο το website / e-shop μας.

Κρατάμε ενημερωμένο το website / e-shop μας για να απολαμβάνουμε υψηλή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης.

Μπορούμε να ελέγξουμε και να σας αποστείλουμε αναφορά με τις τρωτότητες και τις αδυναμίες του website / e-shop σας  δωρεάν 

Αποστείλετε τα στοιχεία σας και το website σας στη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και εμείς με επαγγελματικά εργαλεία που αναπτύξαμε θα σας αποστείλουμε δωρεάν αναφορά με όποιες τρωτότητες και αδυναμίες ανακαλύψουμε στο website / e-shop σας και πώς μπορούμε να τις καλύψουμε αναβαθμίζοντας το.