Οι φορητές εφαρμογές σωστότερα εφαρμογές για φορητές συσκευές Δηλαδή Smart Phones, Tablets και PDA, είναι πλέον πολύ διαδεδομένες και όλοι οι κάτοχοι έξυπνων συσκευών χρησιμοποιούν δεκάδες τέτοιες εφαρμογές.

Που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση σας ?

Βασικά παντού και να κάνουν τα πάντα που μπορούν να γίνουν μέσω του διαδικτύου και όχι μόνο Πιο συγκεκριμένα:
Μια mobile εφαρμογή μπορεί Να παρουσιάζει με έναν ωραίο, διασκεδαστικό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
Οι εφαρμογές αυτές μπορούν να είναι χρήσιμες στον πιθανό πελάτη σας με τρόπο που θα συνδυάζει την χρηστικότητα και παράλληλα να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε.

  • Θα μπορούσατε για παράδειγμα, αν έχετε ένα ξενοδοχείο, να παρέχετε δωρεάν μια εφαρμογή που θα ξεναγεί εικονικά τον ενδιαφερόμενο πελάτη στα αξιοθέατα της περιοχής, ενώ θα του παρουσιάζει παράλληλα τις τρέχουσες προσφορές και παροχές του ξενοδοχείου σας.
  • Αν έχετε κάποιο συνεργείο ή κάποια υπηρεσία συντήρησης θα μπορούσατε να παρέχεται δωρεάν μια εφαρμογή που να υπενθυμίζει στους πελάτες την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση και παράλληλα να τους προσφέρει χρηστικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα.

Γενικά μια Mobile εφαρμογή μπορεί να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με νέους – και πολύ αποδοτικούς – τρόπους, μπορεί να παρέχει διάφορες υπηρεσίες πλοήγησης και τοπικής πληροφόρησης σε πραγματικό χρόνο, χάρη στο ενσωματωμένο GPS.

Να παρέχει πληροφορίες και να πραγματοποιεί κρατήσεις κάθε είδους.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί κάθε είδους αισθητήρα της συσκευής του χρήστη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι χρηστική και παράλληλα να προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Φυσικά μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε νέα ιδέα σας και να κατασκευάσουμε μια εφαρμογή ακριβώς όπως την φανταστήκατε
Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιες από τις δωρεάν εφαρμογές που παρέχουμε στο play store….
Image of mobile application 1
I Am here

Εύκολα και γρήγορα στέλνετε την τοποθεσία σας σε Φίλους και σε όσους θέλετε να σας βρουν!

Η εφαρμογή στέλνει την τοποθεσίας σας με κάθε εφαρμογή διαμοιρασμού έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας SMS, eMail Κοινωνικά Δίκτυα κ.α.

Είστε αραχτός/η στη δεύτερη ξαπλώστρα από αριστερά, Έχετε ραντεβού σε ερημική τοποθεσία και δεν σας βρίσκουν;

Υπάρχει λύση η εφαρμογή εντοπίζει στο χάρτη τη θέση σας και την αποστέλλετε με οποίον τρόπο θέλετε (Sms,Viber,messenger,email κλπ) σε όποιον θέλετε !!!

https://play.google.com/store/apps/details?id=my.whereami

Emergency SMS to 112
Emergency SMS to 112

Η εφαρμογή εντοπίζει την τοποθεσία σας από το gps της συσκευή σας χωρίς να χρειάζεται internet ακόμη και χωρίς κάλυψη δικτύου (το 112 καλείται χωρίς μονάδες και με κάλυψη δικτύου έστω και από άλλο πάροχο) , επιλέγετε την φύση της έκτακτης ανάγκης και αποστέλλει sms στο 112 (τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης).

Βρίσκεστε σε έκτακτη ανάγκη και χρειάζεται βοήθεια αλλά δεν γνωρίζεται που ακριβώς βρίσκεστε η εφαρμογή μπορεί να σας σώσει τη Ζώη αφού θα στείλει μήνυμα στο 112 με την ακριβή τοποθεσία σας.

Η εφαρμογή συστήνεται σε Κυνηγούς, Ψαράδες, Αναρριχητές και γενικά εκδρομείς και περιηγητές της υπαίθρου.     

https://play.google.com/store/apps/details?id=sms.emergency