Φτιάξτε - δημιουργείστε γρήγορα και εύκολα eshop που να πουλάει πραγματικά.
Αναθέστε στην GRidisi την δημιουργία κατασκευή του eshop σας.

Δημιουργία eshop

Κατασκευή eshop προσφορά

Viva wallet

Το Eshop σας θα πουλάει ασταμάτητα και άφοβα με viva wallet, η συναλλαγή του πελάτη σας θα ολοκληρωθεί και τα χρήματα θα έρθουν στο λογαριασμό σας από τη viva wallet όπως και ένα αυτοματοποιημένο email από το eshop σας με τα στοιχεία της παραγγελίας έτσι θα ξεκινήσετε να ετοιμάζετε τη παραγγελία άμεσα.

Paypal

Οι πελάτες σας θα μπορούν να αγοράσουν και με paypal τον ποιο αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο πληρωμής. Συμπληρωματικά θα λάβουν ένα εξατομικευμένο αυτοματοποιημένο μήνυμα πως η παραγγελία τους έχει καταχωρηθεί, αυτό θα τους καθησυχάσει και θα ενισχυθεί η πεποίθηση τους πως όλα πηγαίνουν κατ ευχην.

eshop δημιουργία

Κατασκευή eshop τι χρειάζεται

specialized professional with extensive experience in wordpress eshop
Τα eshop που δημιουργούμε είναι κατασκευασμένα με wordpress
specialized professional with extensive experience in woocommerce
eshop με woocommerce το καλύτερο πρόσθετο για την δημιουργία eshop

WordPress το καλύτερο CMS

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας κατασκευάσουμε θα δημιουργηθεί με το δημοφιλέστερο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).
Το εμπιστεύονται οι καλύτεροι Το 43% του παγκόσμιου ιστού χρησιμοποιεί WordPress, από απλά ιστολόγια μέχρι τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Αποτέλεσμα αυτού, το eshop σας θα έχει όλα τα πλεονεκτήματα και τις αρετές του καλύτερου cms στο κόσμο.

Woocommerce Εύκολη διαχείριση eShop

Το eshop σας επιπρόσθετα θα δημιουργηθεί με το woocommerce το πλέον αναγνωρισμένο πρόσθετο στο wordpress για την διαχείριση eshop.
Πλέον η διαχείριση του eShop σου, γίνεται προσιτή και εύκολη. Αύξησε τις πωλήσεις σου online.
Ανέβασε προϊόντα, παρακολούθησε τις παραγγελίες σου, όρισε τα μεταφορικά όπως εσύ θες και ξεκίνα να δέχεσαι εύκολα πληρωμές με κάρτα, με σύνδεση με την τράπεζά σου (Alpha Bank, Πειραιώς ή Eurobank) ή τη Viva Wallet.

Απεριόριστες φωτογραφίες σε κάθε είδος

Το woocommerce που θα χρησιμοποιήσουμε για την κατασκευή του eshop σας. Σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε όσες φωτογραφίες θέλετε ανά προϊόν ή υπηρεσία.

Αυτόματη προβολή Best Sellers

Εύκολα θα προβάλλατε τα προϊόντα που πουλάνε περισσότερο σε όποιο σημείο εσείς θέλετε θα εμφανίζονται αυτόματα τα προϊόντα που πουλάνε περισσότερο.

Πουλήστε 24/7

Το eshop σας θα είναι συνεχώς ανοικτό 24/7 Μόλις ο πελάτης υποβάλει την παραγγελία του το eshop σας θα του αποστείλει αυτόματα email που θα τον ενημερώνει πως η παραγγελία του έχει καταχωρηθεί.

Πουλήστε Διεθνώς

Με ένα eshop οι πωλήσεις σας δεν έχουν σύνορα βρείτε το κατάλληλο συνεργάτη για τις αποστολές των παραγγελιών σας και πουλήστε στο εξωτερικό.

Το eshop σας πουλάει για εσάς

Μόλις λάβετε μία παραγγελία οποιαδήποτε ώρα της ημέρα ή της νύκτας το eshop σας θα σας αποστείλει email με τα στοιχεία της παραγγελίας έτσι ώστε το επόμενο πρωί να ξεκινήσετε να την ετοιμάζεται.

εύκολη διαχείριση παραγγελιών

Το back office του woocommerce έχει αποδειχθεί ώς ο ευκολότερος τρόπος διαχείρισης παραγγελιών, με ενα click ο πελάτης σας ενημερώνεται με email πως η παραγγελία του προχώρησε στο επόμενο στάδιο.

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτεί εμπειρία και συνέπεια για να είναι κερδοφόρα για την επιχείρησή σας. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αυτό που χρειάζεται η επιχείρησή σας για το ψηφιακό μέλλον της.

Στην GRidisi θα βρείτε τους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτίαξετε ένα πετυχημένο eshop

προβάλλετε τα νέα προϊόντα / υπηρεσίες σας σε περίοπτη θέση

Προβολή νέων υπηρεσιών / προϊόντων με εντυπωσιακό τρόπο.

Πρόβαλε σε ειδικό χώρο αυτόματα τα νέα προϊόντα σου όπως επίσης και αυτά που πουλάνε περισσότερο.

Ο λόγος για τον οποίο θέλετε οι πελάτες να αγοράσουν τα best-sellers προϊόντα σας είναι επειδή έχουν αποδειχθεί τα καλύτερα. Έχουν αγοραστεί ήδη από άλλους πελάτες που είναι ευχαριστημένοι.

Μόνο 400€

Πούλησε τώρα στο eshop σου!

Το καλύτερο eshop που θα μπορούσατε να είχατε, Θα το κατασκευάσουμε εμείς.

Σίγουρα θα Ξεπερνάει της προσδοκίες σας

Ξεκινήστε τώρα μόνο με 400€

Τηλεφωνήστε μας ( 23170023236944467598)

Ή παραγγείλετε άμεσα με την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας: